Skyhill

Takbesiktning

– opartisk besiktning av husets viktigaste del!

Våra besiktningar utförs av rutinerade och noggranna besiktningsmän med lång erfarenhet. Här är de vanligaste typerna av takbesiktningar vi utför:

  • Statusbesiktning tak. Vi gör en grundlig statusbesiktning av ditt tak och rekommenderar lämpliga åtgärder. Perfekt när du vill veta hur ditt tak mår och vad som bör göras för att förlänga takets livslängd.

  • Slutbesiktning tak. Om du renoverat eller lagt om taket är det viktigt att göra en slutbesiktning. Våra besiktningsmän kontrollerar att takfirman utfört arbetet fackmässigt och enligt avtal, så att du får det du har betalat för.

  • Garantibesiktning tak. Efter avslutad takentreprenad startar garantitiden. Då täcks många fel och brister av entreprenören. Därför är det väldigt viktigt att du som fastighetsägare genomför en garantibesiktning av ditt tak innan garantitiden är slut. Annars får du själv bekosta eventuella fel och brister.

Skyhills erfarna besiktningsmän har i över 20 år hjälpt fastighetsägare med statusbesiktningar, slutbesiktningar och garantibesiktningar. Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation.

  • Eller ring oss på 08-409 439 00

Några av våra nöjda kunder

Se fler kunder →

Skyhill har kontrollansvariga som är certifierade av RISE

Skyhill har tillgänglighetssakkunniga,  besiktningsmän och kontrollansvariga som är certifierade av KIWA

Skyhill har hjälpt sina kunder i deras byggprojekt i över 24 år