Möt framtiden med oss

Vi tror på att en bra framtid inte glömmer sin historia, så för att bli en del av vår framtid får du gärna ta en titt på vår historia. Den betyder mycket för oss.

Möte på Skyhill

Arbeta på Skyhill

Vår verksamhet växer kontinuerligt och vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya talangfulla medarbetare som vill framåt. Vi är det mindre företaget, som bryr oss extra mycket om våra kunder och om varandra.  Om du är ute efter en varm arbetsplats som jobbar med hjärta, så har du hittat hem!

Skyhills medarbetar-erbjudanden

Utvecklingsmöjligheter på Skyhill

Utvecklingsmöjligheter

Kunskap är något som förbrukas och ständigt måste förnyas. Därför satsar vi på vår personals utveckling, både den kunskapsmässiga samt den personliga.

Tillsammans sätter vi upp mål för din utveckling, som vi hela tiden följer upp. Du får sedan resurser och frihet att utveckla dig själv enligt din personliga utvecklingsplan.
Friskvård på Skyhill

Friskvård

Hos oss erbjuds alla våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Hållbar arbetsmiljö på Skyhill

Arbetsmiljö

Sjukskrivningar i vår bransch ökar ständigt så det är ingen överdrift att påstå att utbrändhet är en av de största utmaningarna som finns. Vi vet att det finns ett positivt samband mellan en god arbetsmiljö och en låg sjukfrånvaro. Vi är därför fantastiskt stolta över det fina arbetsklimatet som finns hos oss. Vi bryr oss om varandra och jobbar tillsammans. Vi insåg för länge sen att detta har en enormt positiv betydelse för både oss själva och för våra kunder.
Jämställdhet på Skyhill

Jämstäldhet

Vi är övertygade om att en jämställd arbetsplats är en bättre arbetsplats. På Skyhill så har alla lika möjligheter och vi tar tillvara på alla våra medarbetares erfarenheter och kunskaper, oavsett vem dem är. Detta leder till bättre prestationer och skapar en arbetsplats som är mer givande och inspirerande för alla.
Sjukförsäkring på Skyhill

Sjukförsäkring

Skulle något mot all förmodan inträffa vill vi att våra anställda ska känna att vi på Skyhill finns där på bästa möjliga sätt. Att erbjuda sjukförsäkring är ett av dem. För oss, ett mycket självklart sådant.
Tjänstepension på Skyhill

Tjänstepension

Vi värnar om våra anställda och vill skapa de bästa förutsättningarna för dem även i framtiden. Som tack för att de väljer att jobba hos oss och göra Skyhill bättre erbjuder vi en riktigt bra tjänstepension.
Hållbarhet på Skyhill

Hållbarhet

Vi jobbar aktivt för att hela tiden bli bättre inom hållbarhet och för att bidra till en hållbar utveckling. Bygg- och anläggningssektorn står för en stor portion av Sveriges utsläpp av växthusgaser. Vi förstår att det krävs ett samspel mellan det sociala, miljön och ekonomin för att ha en hållbar utveckling och gör alltid vårt yttersta för att hjälpa våra kunder att driva och bygga sina projekt så hållbart som möjligt.
Fri parkering, frukt och mycket mer!

Fri parkering, frukt och mycket mer!

Vi vill att det ska vara roligt och uppmuntrande att ta sig till jobbet och sedan må bra under hela arbetsdagen. På Skyhill har vi (för att nämna några saker) fri parkering, frukt och snacks, fri litteratur och riktigt gott kaffe.

Vem söker vi?

Vi vill hitta medarbetare som passar hos oss och vi är därför väldigt noggranna i vår rekryteringsprocess. Vi träffar alltid en kandidat flera gånger innan vi erbjuder anställning. Vi försöker alltid vara så tydliga och ärliga som möjligt så att du som anställd för en tydlig bild av vilka vi på Skyhill är. En lika tydlig bild som vi förmedlar till dig vill vi att du förmedlar till oss. Vi är intresserade av att veta vem du är på riktigt. Vi är inte intresserade av konstgjorda standardsvar. Är du lika ärlig mot oss som vi är mot dig  så är det mycket enklare att se om vi passar ihop.

Lediga tjänster

Sakkunnig av tillgänglighet

Publicerat
2024-07-09
Sista ansökningsdag
2024-08-31
Ersättning
Fast lön enligt överenskommelse
Anställningstyp
Tillsvidare
Läs mer och ansök på Arbetsförmedlingen

Finns inte jobbet du söker?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya kunniga medarbetare som kan göra oss bättre. Även om jobbet du söker inte finns tillgängligt just nu så får du gärna lämna in en spontanansökan till oss.

Jag vill lämna in en spontanansökan

Praktik på Skyhill

På Skyhill bryr vi oss om din utveckling och vill ge dig en bra inblick i hela byggprocessen, från ritning till färdigt projekt. För att lyckas med detta får du vara delaktig i olika delar av olika projekt. Vi hoppas också kunna ta del av den kunskap du som nyutbildad kan bidra med.

OBS! Vi tar emot cirka 100 st praktikförfrågningar per år. Då vi är ett relativt litet företag samt då vi är väldigt måna om att våra praktikanter får en värdefull praktik hos oss tar vi endast emot ett fåtal praktikanter. Ett grundkrav för att få göra praktik hos oss är att praktiken görs i anslutningen till fullgörandet av en utbildning på universitet/högskola/YH. Om du vill ansöka om att göra din praktik hos oss behöver du bifoga ditt CV och ditt personliga brev med din ansökan.

Jag vill praktisera på Skyhill