Skyhills blogg
2020-01-23

Biskopsudden del 4

Mikael Liberson
Mikael Liberson
Projektledare & Byggledare
Biskopsudden del 4

Nytt år, nytt decennium och nya möjligheter. Nu är det bara fem veckor kvar till dess att restaurang AIRA skall överlämnas till hyresgästen. Det kommer att vara fem intensiva veckor där säcken skall knytas ihop. Än kvarstår inredning, ytskikt, målning, samordnad funktionsprovning, slutbesiktningar mm.

Arkitekterna har uppenbarligen aldrig tagit till sig innebörden av uttrycket Ockhams rakkniv*.

Den ena detaljen är mer komplicerad än den andra och nu står vi i daglig kontakt med arkitekten för att lösa komplicerade snitt och detaljer som upptäcks under hand ute på bygget. Alla delentreprenörer arbetar under hård tidspress och stämningen är förtätad. Men, framåt går det och det är en glädje att se resultatet av allt slit och den möda som lagts ned på detta projekt. Nu är det bara resten kvar.

Bordsbokningen är öppen, första sittning  sker 2020-03-20, välkommen hit.

https://aira.se/booking/dinner.php

Trevlig helg önskar jag och övriga i CM-teamet här på ”Udden”

Mikael LibersonProjekt- och byggledare

Dagsfärska bilder:

* Populärt brukar man beskriva Ockhams rakkniv som att om flera olika förklaringar till ett fenomen föreligger, så bör man välja den enklaste av dem. William av Ockham formulerade principen på latin: Non est ponenda pluralitas sine necessitate Detta kan översättas: Mångfald skall inte förutsättas om det inte är nödvändigt, eller som det oftast uttrycks: krångla inte till saker i onödan.

No items found.
No items found.
Föregående inlägg
Inget föregående inlägg
Nästa inlägg
Inget nästa inlägg