Skyhills blogg
2020-02-14

Ny på jobbet

Albin Östman
Albin Östman
Projektledare, Byggledare & Kontrollansvarig Kategori N
Ny på jobbet

Jag har precis passerat tre-månaders-strecket på min anställning på Skyhill och jag måste säga att det känns otroligt bra. Som nyexaminerad efter fyra års studier på KTH var det såklart väldigt nervöst att börja jobba ”på riktigt”. Men jag kände från början att det fanns en plan för mig på Skyhill och jag gavs utrymme att lära mig i min egen takt, vilket kändes väldigt skönt. Jag har känt mig välkommen från första dagen och vi har en väldigt trivsam arbetsmiljö där alla kan prata med alla.

Mycket har hänt under dom här första tre månaderna sedan jag började på Skyhill och just nu är jag huvudsakligen involverad i två projekt, båda i Nynäshamn. Jag lär mig otroligt mycket men känner också att jag bidrar en hel del.

I ett av projekteten ska vi göra en tillbyggnad på en förskola. Skyhill är generalkonsult för projektet och jag arbetar både med projektledning och projekteringsledning, självklart med stöttning från mina erfarna kollegor.

En stor del av jobbet är att samordna alla inblandade discipliner och se till att projekteringen går enligt tidplan och att vi håller budget. Det känns riktigt kul och utmanande och jag är taggad på framtiden!

Albin Östman
Projekt- och byggledare

No items found.
Föregående inlägg
Inget föregående inlägg
Nästa inlägg
Inget nästa inlägg