Skyhills blogg
2021-02-12

1961

Mikael Liberson
Mikael Liberson
Projektledare & Byggledare
1961

9 februari: Filmen ”De missanpassade” med Marilyn Monroe har biopremiär i New York City och jag ser dagens ljus, där hoppas jag liknelsen slutar.

1961 (MCMLXI) var ett normalår som började en söndag i den gregorianska kalendern. Det var det första året sedan 1881 som, vilket MAD Magazine påpekade på omslaget till numret från mars 1961, var detta det första ”uppochned”-året – dvs. om det skrivs uppochned, blir likadant ett s.k. strobogrammatiskt tal. Nästa sådant år kommer att vara 6009.

Jaha så har man då fyllt 60, ganska odramatiskt egentligen, jag menar jag känner mig ju inte en dag äldre i dag än i går. I övrigt flyter vardagen på som vanligt trots att Covid-19 ligger som en våt filt över allt, men ändå känns det som att det börjar ljusna. Såväl på morgnar som eftermiddagar då dags-ljuset ökar minut för minut, men även på projektfronten. Det känns som att ett uppdämt behov av att få saker och ting byggda/ombyggda/renoverade/uppgraderade har börjat lossna och vi ser en ökad ingång av förfrågningar och vågar lite försiktigt hoppas på att utdelning av projekt som kommer igång också skall ta fart nu när våren nalkas.

Själv har jag fullt upp med 5:e Hötorgshuset och fasadrenoveringarna där, men det finns alltid tid för ytterligare projekt, antingen för mig eller för någon av mina ytterst kompetenta kollegor – behöver du hjälp med något, slå en signal eller kom över till oss på en fika, så kan vi tala om saken.

Trevlig helg önskar jag er alla.

Mikael Liberson
Projektledare & Byggledare

No items found.
No items found.
Föregående inlägg
Inget föregående inlägg
Nästa inlägg
Inget nästa inlägg