Skyhills blogg
2022-03-18

5:e Hötorgshuset - SPACE

Mikael Liberson
Mikael Liberson
Projektledare & Byggledare
5:e Hötorgshuset - SPACE

Nu närmar jag mig slutet i detta fantastiska projekt där jag deltagit såväl som byggledare åt beställaren som arbetsledare åt entreprenören. De senaste 18 månaderna har varit fantastiskt lärorika, stressiga, roliga och jag har fått en mängd nyttiga erfarenheter att ta med mig i bagaget framför allt när det gäller ”Partnering” eller samverkansentreprenader.

I slutet av februari öppnade den sista delen i projektet – Avicii Experience.
Avicii Experience är ett interaktivt museum där du kommer närmre artisten Avicii och personen Tim Bergling genom att följa hans resa från tillbakadragen musikentusiast till berömd superstjärna – från barndomsrummet där det hela började, till studion i Los Angeles där de största hitsen skapades. Själv har jag haft förmånen att få se utställningen växa fram från tom lokal till färdig utställning och ett besök rekommenderas varmt för alla musikintresserade.

Nu släcker vi besiktningsanmärkningar samt genomför mindre hyresgästanpassningar och i slutet av mars månad lämnar jag huset för ett nytt spännande uppdrag där jag bistår INGKA Centres med rollerna projektledare, projekteringsledare samt byggledare i ett ombyggnadsprojekt i Kungens Kurva. Mer om det i nästa blogginlägg!

Trevlig helg önskar

Mikael Liberson
Projekt- och byggledare

No items found.
Föregående inlägg
Inget föregående inlägg
Nästa inlägg
Inget nästa inlägg