Skyhills blogg
2020-08-14

Äntligen tillbaka!

Markus Forsström
Markus Forsström
VD
Äntligen tillbaka!

Denna sommar har jag till stor del tillbringat på Gotland njutandes av öns vackra natur och rogivande miljö. Precis som vanligt har min semester bestått av långa frukostar, härliga promenader, sköna löprundor, mysiga middagar och ett stort antal böcker (även lite NHL-hockey smög sig in på slutet). Och även om min semester varit helt fantastisk (vilket den var), så tycker jag som vanligt att det är otroligt kul att vara tillbaka i tjänst.

Som jag tjatat om i många tidigare blogginlägg anser jag att fortsatt lärande är väldigt viktigt. Jag blir därför extra glad över att intresset för vidareutbildning och fortsatt lärande är större än någonsin bland mina kollegor. Redan nu står det klart att ca. 85% av Skyhills medarbetare kommer att genomgå någon typ av vidareutbildning under denna höst för att stärka sin kompetens inom yrket.

För att nämna några så ska Frank vidareutbilda sig till certifierad besiktningsman, Kalle ska bli kontrollansvarig och Felix plugga ledarskap och kommunikation. Ung som gammal spelar ingen roll, denna hunger efter fortsatt lärande är en del av vår kultur på Skyhill och det är något som jag verkligen är stolt över.

På projektfronten har vi flera nya spännande projekt i uppstartsfasen. Vi verkar helt klart gå en rolig höst till mötes!

Hälsningar

Markus Forsström
VD

No items found.
No items found.
Föregående inlägg
Inget föregående inlägg
Nästa inlägg
Inget nästa inlägg