Skyhills blogg
2019-08-23

Äntligen tillbaka på kontoret

Markus Forsström
Markus Forsström
VD
Äntligen tillbaka på kontoret

Äntligen tillbaka på kontoret efter en alltför lång sommarsemester.

Missförstå mig rätt, jag gillar semester och ledighet precis som alla andra men jag älskar verkligen känslan av att vara tillbaka på kontoret. Det är en ynnest att få komma tillbaka till ett jobb som jag trivs med samt till medarbetare som jag tycker om.

Vi har flera nya projekt i startgroparna och jag vet faktiskt inte vad som är roligast, det faktum att vi har fått fortsatt förtroende hos flera av våra tidigare beställare eller det faktum att vi får möjligheten att hjälpa helt nya beställare.

Ännu en rolig nyhet är att August Eklund och Kalle Cedervall har fått nya tjänster hos oss och är sen en tid tillbaka gruppchefer för projekt- och byggledning. August och Kalle har arbetat hos oss i flera år och de har verkligen gjort ett kanonjobb. Extra kul är att deras karriärer på Skyhill startade med en LIA-praktik i anslutning till deras byggnadsingenjörsutbildningar.

Både August och Kalle är två riktigt fina personer och jag är både glad och tacksam över att de vill fortsätta sin utveckling tillsammans med oss.

Fler medarbetare

Vi fortsätter att växa och har precis annonserat ut tre lediga tjänster som vi hoppas tillsätta under hösten. Vi är väldigt noggranna i vår rekryteringsprocess och vill gärna hitta just dig som är rätt för oss.

Oavsett vilken av tjänsterna du söker så måste du ha en brinnande passion för att skapa värde åt våra beställare, en näsa för problemlösning samt en jäkligt bra attityd och goda värderingar, annars är risken stor att du inte kommer att trivas hos oss.

Läs gärna mer om vad en karriär på Skyhill innebär, (https://www.skyhill.se/karriar/) och om det verkar intressant så tycker jag verkligen att du ska ta en titt på de utannonserade tjänsterna.

Trevlig helg!

Markus Forsström
VD

No items found.
No items found.
Föregående inlägg
Inget föregående inlägg
Nästa inlägg
Inget nästa inlägg