Skyhills blogg
2023-09-14

Återbruk!

Kalle Cedervall
Kalle Cedervall
Gruppchef projekt- och byggledning, Kontrollansvarig Kategori N
Återbruk!

Förra veckan hade jag förmånen att delta i en inspirerande arbetsgruppsträff från Klimatarena Stockholm, där vi utforskade möjligheterna med återbruk av material i byggbranschen. Det var en givande dag tillsammans med likasinnade branschfolk som delar mitt engagemang för att minska vår påverkan på miljön och främja en mer hållbar framtid.

Under träffen diskuterade vi olika aspekter av återbruk inom bygg, från att återanvända befintliga material till att hitta innovativa sätt att minska avfallet. Det var fantastiskt att höra om framsteg och projekt som redan är i gång och som visar att det är fullt möjligt att göra en positiv skillnad i vår bransch.

Vi delade med oss av våra egna erfarenheter och idéer och det var inspirerande att höra hur många kreativa lösningar som finns där ute, och jag känner mig mer uppmuntrad än någonsin att fortsätta driva förändring.

Tack till alla som deltog och bidrog till denna givande dag samt till Amanda Borneke, Sweco för en inspirerande förmiddag!
Jag ser fram emot att fortsätta samarbeta och arbeta tillsammans för att göra byggbranschen mer hållbar och ansvarsfull. Låt oss fortsätta inspirera varandra och tillsammans skapa en grönare framtid.
#Hållbarhet #Byggbranschen #Återbruk

Bästa hälsningar,

Kalle Cedervall
Gruppchef projekt- och byggledning
Kontrollansvarig Kategori N

No items found.
No items found.
Föregående inlägg
Inget föregående inlägg
Nästa inlägg
Inget nästa inlägg