Skyhills blogg
2020-04-09

Att trivas på jobbet

Linnea Herrala
Linnea Herrala
Projektledare & Byggledare
Att trivas på jobbet

Som ny på Skyhill och dessutom ny i branschen har jag varit lite nervös för hur jag ska trivas. Dels med arbetsuppgifterna, dels med företaget samt dels med branschen som sådan.

Vad som gör att man trivs på jobbet kan nog skilja sig från person till person. För mig handlar det om några olika saker. Jag vill känna att jag bidrar med det arbete jag gör, att det är en viss variation bland arbetsuppgifter och att det finns en utmaning, liten eller stor, som får mig att utvecklas.

Jag vill också känna att jag är bra på det jag gör, och även om rollen just nu är ny för mig känner jag att jag har potential att bli väldigt bra på detta.

Något annat som är av stor vikt för mig är företagets värderingar och det var en av sakerna som gjorde att jag fastnade för Skyhill från första början, när jag läste om värdegrunden på hemsidan. Jag kände direkt att det jag läste tilltalade mig och var något jag kan stå för, vilket gjorde att jag sökte mig till företaget. Nu efter att ha varit på Skyhill i ca. 3 månader kan jag också säga att värdegrunden som finns beskriven inte bara är en text på hemsidan utan den talas om och efterlevs dagligen av samtliga som arbetar på Skyhill.

Den sista delen jag vill nämna som gör att jag trivs på jobbet är såklart kollegorna. Människorna som arbetar på Skyhill har tagit emot mig med värme och glädje. Jag har känt mig väldigt välkommen och som en i gänget. De har varit hjälpsamma och har gett mig tid och utrymme att få komma in projekt och arbetsuppgifter samt haft ett förtroende för det jag gör. Jag uppskattar verkligen att det är ett klimat bland kollegorna som är öppet och snällt.

Det är kul att komma till jobbet varje dag!

Ta hand om varandra och glad påsk!

Linnea Herrala
Projekt-och byggledare

No items found.
Föregående inlägg
Inget föregående inlägg
Nästa inlägg
Inget nästa inlägg