Skyhills blogg
2018-11-02

Branschdag – Nackademin

Markus Forsström
Markus Forsström
VD
Branschdag – Nackademin

Den 18 oktober så deltog jag och August på Nackademins branschdag.

Branschdagen är ett utmärkt tillfälle för företag att träffa studenter, och för studenter att träffa företag.

För vår del så var det väldigt roligt och intressant att träffa så många talangfulla, intelligenta och målmedvetna studenter. Dagen resulterade i väldigt många ansökningar från studenter som vill göra sin praktik hos oss.

För oss på Skyhill är det viktigt att vi kan tillhandahålla en meningsfull plats till de studenter vi tar emot på praktik. Vi vill att man efter en avslutad praktik hos oss ska ha fått en bra inblick i hela byggprocessen – från ritning till färdigt projekt. Därför får man som student vara delaktig i olika delar av olika projekt.

Vi tar endast emot ett fåtal studenter åt gången och vi ställer höga krav på studenternas egna intresse och engagemang. När jag tittar i backspegeln så kan jag konstatera att vi historiskt sett har haft väldigt duktiga studenter på praktik hos oss, varav väldigt många har blivit anställda efter avslutad praktik.

Målet är att vi även i framtiden ska fortsätta att vara en bra praktikplats för de studenter vi har möjlighet att ta emot – och om praktiken är så lyckad att den övergår i en anställning så är det så klart extra kul.

Hälsningar

Markus Forsström
VD

No items found.
No items found.
Föregående inlägg
Inget föregående inlägg
Nästa inlägg
Inget nästa inlägg