Skyhills blogg
2019-05-24

Dagar blir till månader och månader blir till år

August Eklund
August Eklund
Gruppchef projekt- och byggledning, Kontrollansvarig Kategori N
Dagar blir till månader och månader blir till år

I september 2014 gjorde jag min första dag på Skyhill. Jag var 23 år gammal och gick mitt andra år på högskolan. Jag skulle ut på min andra praktikperiod och jag skulle ge mig in i en del av byggbranschen som jag knappt varit nära av. Jag var otroligt spänd och nervös men också väldigt taggad.

På den tiden låg Skyhills kontor i ett gult kontorshus beläget i Tullinge i södra Stockholm. Kontoret, som inte alls var stort, låg högst upp byggnaden i en vindsvåning och jag kan minnas än idag hur varmt det kunde bli på sommaren där uppe. I byggnaden fanns även en CrossFit-klubb och på dagarna kunde man höra dånet från nedsläppta vikter samtidigt som vi i det öppna kontorslandskapet kunde ta del av varandras samtal.

Skyhill bestod av sju medarbetare, och så jag då. Det var redan då en blandning av projektledning, byggledning, projekteringsledning, arkitektprojektering, besiktning och kontrollansvar, dvs. blandningen som fortfarande idag är vår stora styrka.

Idag har jag snart varit på Skyhill i fem år och vi är hela 15 medarbetare. Vi har flyttat från det lilla kontoret i Tullinge till ett betydligt större kontor i Kungens Kurva där jag nu har mitt alldeles egna rum. Tiden har gott fort, nästan sprungit iväg, och jag är så otroligt tacksam för den resa jag har fått göra på Skyhill. Jag har lärt mig otroligt mycket, men har mycket kvar att lära.

Jag ser fram emot de kommande fem åren och att få fortsätta växa tillsammans med Skyhill och alla mina kollegor.

Nu ska jag återgå till mitt arbete och till ett av mina projekt som kontrollansvarig.

Trevlig helg!

August Eklund
Projekt- och Byggledare / Kontrollansvarig (N)

Vindsvåningen upp till höger var vårt kontor 2014.

No items found.
No items found.
Föregående inlägg
Inget föregående inlägg
Nästa inlägg
Inget nästa inlägg