Skyhills blogg
2021-05-09

En helg med studier

Markus Forsström
Markus Forsström
VD
En helg med studier

Just nu befinner jag mig i slutspurten av första året på min MBA utbildning på Stockholm Universitet. Utbildningen genomför jag parallellt med mitt arbete på Skyhill och så här långt har det varit otroligt givande. Självklart kan det bli lite slitsamt med studier på kvällar och helger (speciellt när deadline närmar sig) men ny kunskap och nya insikter är något som jag verkligen älskar.

Fortsatt lärande en absolut nödvändighet för fortsatt utveckling och att få möjligheten till att genomföra en MBA är verkligen en ynnest för mig. På utbildningen djupdyker vi i diverse intressanta ämnen såsom HR, produktionsteori, strategi, nationalekonomi, beslutsfattande m.m. All denna nya kunskap hjälper mig att ha ett öppet sinne samt påminner mig även om hur mycket det finns att lära och hur lite jag faktiskt vet.

Paradoxalt nog innebär detta alltså att jag känner mig mer okunnig ju mer jag lär mig. Det som är glädjande är dock att jag även inser att det fortsatta lärandet aldrig behöver ta slut och att det fortfarande finns väldigt många ämnen som jag inte har hunnit känna mig okunnig inom (ännu).

Trevlig söndag!

Markus Forsström
VD

No items found.
No items found.
Föregående inlägg
Inget föregående inlägg
Nästa inlägg
Inget nästa inlägg