Skyhills blogg
2022-03-25

Ett pussel

Pia Klarke
Pia Klarke
Kundansvarig
Ett pussel

Den här veckan har vi lagt pussel…

Vi får många trevliga förfrågningar om stort och smått. Det kan vara allt från en liten besiktning till att leda ett stort byggprojekt. Vi uppskattar variationen – det är både roligt och lärorikt att arbeta på bredden.

Oavsett storlek på projekt strävar vi alltid efter att vara väl förberedda, men ibland är det svårt att förutse och planera efter väder och vind.
I många av våra utomhusprojekt är det viktigt att följa väderleksprognosen eftersom vi vet att vädret kan ställa till det för både oss och entreprenörerna. Det mesta går att göra även om det är snö, hagel och drivis, men inte riktigt allt.

Efter en ganska lång period med härliga vårdagar och tussilagon som blommar på södersluttningarna är det lätt att glömma (eller snarare förtränga) att det trots allt fortfarande är mars. På måndag säger den aningen osäkra prognosen att det ska vara 11 grader och sol, på tisdag snöar det, på onsdag är det sol igen (men kallt på natten vilket kan innebära att t.ex. tak är glashala även om det är plusgrader på dagen).  Det är en liten utmaning att lägga pussel med projekten som är väderberoende, men vet ni vad? Vi gillar utmaningar!

Önskar er alla en härlig och solig (!) helg!

Pia Klarke
Kundansvarig

No items found.
Föregående inlägg
Inget föregående inlägg
Nästa inlägg
Inget nästa inlägg