Skyhills blogg
2023-01-20

Föreläsning pågår!

Markus Forsström
Markus Forsström
VD
Föreläsning pågår!

På Skyhill har vi den stora förmånen att få undervisa på flertalet olika YH-skolor och utbildningsinstitut. Sen en tid tillbaka sker majoriteten av dessa föreläsningar digitalt vilket innebär att en vanligt förekommande fras på mina kunniga kollegors kontorsdörrar är: Föreläsning pågår!  (Jag kan erkänna att jag vid minst ett tillfälle missat att skylten sitter uppe och funnit mig själv ”mitt i klassrummet” framför ett 30-tal studenter).

Även om vi (SÅKLART) fortfarande gillar att undervisa på det traditionella viset finns det helt klart fördelar med digital undervisning. En solklar fördel är att den digitala undervisningen möjliggör för en bredare kompetensutveckling. Som exempel kan nämnas att vi på Skyhill – från vårt kontor i södra Stockholm – har genomfört undervisning för elever på ett 20-tal platser i Sverige, bara under denna vecka.

Med tanke på att det endast har gått fyra/fem år sedan jag skydde digitala möten och föreläsningar (pga. konstant tekniskt strul) så känns denna utveckling helt fantastisk.

På bilden nedan ser ser vi min kollega Frank Sollier ”in action”.

Hälsningar

Markus Forsström
VD

No items found.
No items found.
Föregående inlägg
Inget föregående inlägg
Nästa inlägg
Inget nästa inlägg