Skyhills blogg
2020-12-10

Från förfrågningsunderlag till slutbesiktning och överlämning

Kaweh Danishmand
Kaweh Danishmand
Projektledare, Byggledare & Kontrollansvarig Kategori N
Från förfrågningsunderlag till slutbesiktning och överlämning

Nu närmar vi oss julen med snabba steg och jag håller på att sy ihop säcken på ett av mina större projekt innan jag går på julledighet.

Projektet är en hyresgästanpassning på 9000 kvadratmeter inne i City. Utöver hyresgästanpassningen har vi även genomfört flera underhållsarbeten såsom stambyte och fönsterbyte. Allting har skett i nära samarbete mellan beställare, entreprenörer och hyresgäst vilket resulterat i en otroligt fin produkt av högsta kvalitet. Idén bygger på ett koncept med synliga installationer och det där lilla ”hårda” som allt fler kontor önskar.

En stor utmaning i detta projekt har varit att driva produktionen utan att störa kvarsittande hyresgäster och deras verksamheter alltför mycket. Även den pågående pandemin har såklart varit en orolighetsfaktor ända sedan i mars.

Som projektledare åt vår beställare är jag väldigt glad över att jag fått vara en del av det här projektet. Det har varit utmanande och lärorikt, men framförallt väldigt roligt då vi på Skyhill fått möjligheten att vara med i projektet redan från framtagandet av förfrågningsunderlaget. Nu är slutbesiktningarna utförda och det är endast lite efterarbete kvar innan jag kan släppa projektet och gå vidare till nästa projekt med nya roliga utmaningar.

Jag vill tacka alla inblandade (ingen nämnd, ingen glömd) för ett bra samarbete.

Kaweh Danishmand
Projekt- och byggledare

No items found.
No items found.
Föregående inlägg
Inget föregående inlägg
Nästa inlägg
Inget nästa inlägg