Skyhills blogg
2018-12-21

God jul och gott nytt år!

Markus Forsström
Markus Forsström
VD
God jul och gott nytt år!

Nu börjar 2018 att närma sig sitt slut och det är med andra ord dags att summera året som gått, och blicka framåt mot det som kommer.

Vårt jobb, både som projektledare och som arkitekter, handlar till mångt och mycket om att skapa lösningar. Ofta ska dessa lösningar hålla en väldigt hög standard och tas fram under en rejäl tidspress till en så låg peng som möjligt. Vår vision på Skyhill är vi ska vara det arkitekt- och teknikkonsultföretag i Sverige som skapar mest värde åt våra kunder.

När jag tittar tillbaka på året som har gått så blir jag tacksam och stolt. Jag inser att jag är lyckligt lottad för att jag har så fantastiska medarbetare som alltid gör sitt yttersta för att ta hand om våra kunder samtidigt som de tar hand om varandra. Det är enligt mig det absolut bästa sättet för att uppnå vår vision.

För mig är det en sann ynnest att vara VD för Skyhill, samt att få vara en liten del av vår resa. Jag ser verkligen fram emot 2019.

Jag vill också passa på att tacka alla våra kunder och samarbetspartners för ert förtroende. Det är tack vare er som vi finns!

God jul och gott nytt år!

Markus Forsström
VD

No items found.
Föregående inlägg
Inget föregående inlägg
Nästa inlägg
Inget nästa inlägg