Skyhills blogg
2018-05-11

Högsommarvärme och röda dagar

Kalle Cedervall
Kalle Cedervall
Gruppchef projekt- och byggledning, Kontrollansvarig Kategori N
Högsommarvärme och röda dagar

Sommaren närmar sig med stormsteg, vilket märks eftersom jag sitter och skriver det här blogginlägget på balkongen efter en härlig golfrunda.

För mig är det en hektisk men spännande period på jobbet då jag är projektledare för ett projekt som heter Träningssärskolan. För det projektet ska vi ha färdigt förfrågningsunderlag till den sista maj.

Alla dessa röda dagar som den här våren har bjudit på kommer lite olägligt men det är ändå ganska skönt att få ladda batterierna lite extra i den härliga sommarsolen.

Projektet kommer bli ett utmanande och roligt projekt då en träningssärskola har många specifika krav, så som traverser, rum med krav på extra ljudisolering, rum med krav på extra värme med mera. Samtidigt är det en ombyggnad av Storvretskolan, vilket gör det extra utmanande då vi både måste ta hänsyn till befintliga installationer och konstruktioner samt anpassa produktionen till den pågående verksamheten.

Jag ser mycket fram emot att få jobba ihop med Botkyrka kommun i det projektet där produktionen beräknas starta höstterminen 2018.

Hoppas solen fortsätter lysa på oss alla!

Med vänlig hälsning

Kalle Cedervall

Byggledare/Projektledare

No items found.
Föregående inlägg
Inget föregående inlägg
Nästa inlägg
Inget nästa inlägg