Skyhills blogg
2021-05-12

Jättevåg på väg in

Kaweh Danishmand
Kaweh Danishmand
Projektledare, Byggledare & Kontrollansvarig Kategori N
Jättevåg på väg in

Det har gått ett tag sedan mitt senaste inlägg den 10 december 2020. Jag har sedan dess haft fullt upp i flera olika projekt åt vår beställare, AMF Fastigheter. Projekten är en blandning av stora och små ombyggnationer av befintliga lokaler till både kontor och butik.

Just nu befinner vi oss i slutet anbudsskedet (efter en intensiv fas med framtagning av förfrågningsunderlag inför upphandling) vilket innebär att mina projekt för första gången på länge befinner sig i ett lugnare tempo. För mig har detta kommit rätt lägligt då det inneburit att jag kan stötta och hjälpa mina kollegor i sina projekt samt även ägna mig åt lite vidareutbildning inom entreprenadjuridik. Denna tid kan vi kalla lugnet före stormen, eller som min kollega Magnus Jansson sa ”man kan se en jättevåg från avstånd som är på ingång”.

Och även om det är skönt med ett lugnare tempo (för ovanlighetens skull) ser jag verkligen fram emot att mina projekt startar igång igen i full fart, så att jag får återgå till mitt vanliga tempo som kräver hög närvaro och fokus. Jag gillar när det händer saker, som exempel när man ser rörelse i projekten under produktion där alla jobbar mot samma mål.

En av de bra saker som krävs för ett lyckat projekt är bra kommunikation. Kommunikation är även en av våra värdegrunder här på Skyhill:

Kommunikation

Vi pratar direkt till varandra och inte om varandra, speciellt när vi är missnöjda med någonting. Vi är tydliga i vår kommunikation till våra kunder med målet att göra dem nöjda på lång sikt, även om det innebär att vi gör någon missnöjd på kort sikt.

Tills nästa gång.

Kaweh Danishmand
Projekt- och byggledare

No items found.
No items found.
Föregående inlägg
Inget föregående inlägg
Nästa inlägg
Inget nästa inlägg