Skyhills blogg
2019-10-10

Kommunikation och ledarskap

Kalle Cedervall
Kalle Cedervall
Gruppchef projekt- och byggledning, Kontrollansvarig Kategori N
Kommunikation och ledarskap

Nu har jag startat min utbildning i kommunikation och ledarskap hos Dale Carnegie. Det har gått 7 av 12 veckor och det är riktigt roligt, utmanande och styrkande. Allt på samma gång. Varje vecka får vi hålla ett tal inför gruppen på två minuter. De här talen har verkligen inspirerat och fått alla att öppna upp sig själva. Vi har fått höra berättelser om livsomvändande händelser och fått se prov på tal som verkligen varit utanför personens komfortzon.

Varje vecka sätts även upp mål enligt en förutbestämd struktur, de här målen har bland annat handlat om förtroende, samarbete, påverkan, engagemang. Trots att målen har skiljt sig mycket mellan alla i gruppen har vi nog en sak gemensamt; det har fått oss alla att bli mer eftertänksamma och har verkligen utvecklat oss som personer, ledare och vän.

Efter utbildningstillfällena så är man helt uttömd på energi för det är så mycket att ta in, det känns som efter ett ordentligt träningspass!

Det känns riktigt roligt att jag har fått chansen att gå den här utbildningen då jag vet att den kommer hjälpa mig i yrkeslivet men även privat.

Med vänlig hälsning

Kalle Cedervall
Gruppchef bygg- och projektledning

No items found.
Föregående inlägg
Inget föregående inlägg
Nästa inlägg
Inget nästa inlägg