Skyhills blogg
2019-06-13

Lägga i nästa växel

Frank Sollier
Frank Sollier
Kontrollansvarig Kategori K & Besiktningsman
Lägga i nästa växel

Enligt tidigare uppgjord plan hade jag tänkt jobba kvar som byggnadsinspektör i Botkyrka kommun några år efter det att jag uppnått den icke så anmärkningsvärda åldern då man kan välja att gå i pension.
På senare tid hade jag haft mina funderingar att bryta av från den 17-åriga ”karriär” jag haft som byggnadsinspektör på olika kommuner.
Jag ville vidare i livet och funderade lite på att gå in för att utöka min verksamhet som kontrollansvarig och besiktningsman i mitt eget företag som jag drivit lite vid sidan om i många år.

Men så kom jag att diskutera detta efter ett tekniskt samråd med Magnus Jansson på Skyhill. Skyhill har agerat kontrollansvarig på flertal projekt jag varit inblandat i både i Solna och Botkyrka och tillhört de som verkligen har ordning och koll på läget.
När man håller tekniskt samråd uppstår i stort sett alltid diskussioner med byggherre eller/och kontrollansvarig om olika tekniska lösningar av byggnationerna. När detta skedde i samband med de projekt som Skyhill var kontrollansvarig i så delade Magnus och jag åsikt i 95 % av fallen. Med andra ord tycker jag att Magnus var en mycket förståndig och tekniskt kunnig man och vise versa 😉.

Magnus föreslog att jag skulle komma över på en intervju då Skyhill var i behov av en kontrollansvarig.

Markus, Magnus och jag hade ett första möte och förtroende uppstod. Efter andra mötet fick övriga medarbetare och jag träffas i ordnade former. WOW, så bra det kändes! Vänlig stämning, rak kommunikation, personal som verkligen är dedikerade sin yrkesroll, samarbete och yrkeskunskap.  Inget snack om saken – här finns plats att växa och utvecklas i sin yrkesroll.

Finns det något bättre sätt att ”pensionera” sig än att, med ett vältrimmat team, lägga i nästa växel och fortsätta framåt? Mot nya djärva mål!

Med tillönskan om en suverän helg!

Frank Sollier
Kontrollansvarig Kategori K / Besiktningsman

No items found.
No items found.
Föregående inlägg
Inget föregående inlägg
Nästa inlägg
Inget nästa inlägg