Skyhills blogg
2018-12-14

Min resa in i arbetslivet efter examen

Kaweh Danishmand
Kaweh Danishmand
Projektledare, Byggledare & Kontrollansvarig Kategori N
Min resa in i arbetslivet efter examen

Det är nästan precis två månader sedan jag blev anställd på Skyhill AB.

För lite mer än tre år sen lämnade jag min hemstad Eskilstuna för att studera till Högskoleingenjör inom byggnadsteknik i Västerås. Känslan då var att jag verkligen hamnat på rätt bana. Tre år och en examen senare kunde jag kalla mig för ingenjör och bege mig ut i arbetslivet efter en skön sommar.

Jag var på en hel del intervjuer där Skyhill var ett av företagen. Redan på telefonintervjun med Markus kände jag att det här var något för mig! En roll som projekt- och byggledare genom hela byggprocessen, från idé till slutprodukten där jag påbörjar tjänsten som biträdande.

Mina två månader här på Skyhill har varit mina två bästa arbetsmånader och mer kommer det att bli. Redan första dagen blev jag bemött på bästa sätt. Jag kände mig välkommen och som en i gänget. Bättre gemenskap och kollegor får man nog leta efter!

Det är en väldigt bred roll och jag lär mig något nytt varje dag. Det är hela tiden nya utmaningar och ingen dag är den andra lik. För att avsluta detta så vill jag tacka alla mina kollegor som givit mig det varma välkomnandet och för stödet jag har fått.

Nu siktar jag mot toppen!

Kaweh Danishmand
Biträdande projekt- och byggledare

No items found.
No items found.
Föregående inlägg
Inget föregående inlägg
Nästa inlägg
Inget nästa inlägg