Skyhills blogg
2018-02-27

Ny hemsida, Ray Dailo och boken Principles

Markus Forsström
Markus Forsström
VD
Ny hemsida, Ray Dailo och boken Principles

Målet med vår nya hemsida är berätta vilka vi på Skyhill är. Vi vill berätta om vår historia och hur det är att arbeta hos oss, vi vill visa upp våra tidigare projekt och skryta om våra fina samarbetspartners, vi vill dela med oss av vår vardag och våra tankar.
Hemsidan har vi skapat tillsammans med vår webbyrå Ohlsson & Co. Dom är ett familjeföretag som arbetar med stor passion och mycket kärlek för sina kunder och medarbetare. Vi är väldigt tacksamma för den fina resa vi har haft tillsammans och är numera stärkta med ny kunskap om allt ifrån sökmotorsoptimering till metabeskrivningar. Hemsidan är långt ifrån klar men vi valde är följa Googles motto ”lansera först, gör klart senare”.
Vi ser på vår hemsida som ett öppet, rörligt dokument som ska utvecklas och röra sig framåt i takt med att vi på Skyhill utvecklas och rör oss framåt.

Ray Dalio

Inom kort åker vi ner till Budapest på vår årliga konferensresa, där ska vi bland annat diskutera vår vision och våra värdegrunder. En av mina personliga idoler är entreprenören och företagsledaren Ray Dalio som på sitt företag Bridgewater har gjort ett väldigt gediget vision- och värdegrundsarbete som enligt Ray själv la grunden till Bridgewaters framgångar och tillslut resulterade i boken Principles.


Ray räknas av många som en av vår tids mest framgångsrika företagsledare, och i Principles delar han med sig av den kunskap och vishet som han samlat på sig under sitt liv. Jag kan verkligen varmt rekommendera denna bok.

På återseende!

Markus Forsström
Marknadschef

No items found.
No items found.
Föregående inlägg
Inget föregående inlägg
Nästa inlägg
Inget nästa inlägg