Skyhills blogg
2024-03-08

Ny på jobbet (LIA)! /Kinga Sidor

Ny på jobbet (LIA)! /Kinga Sidor

Jag är snart klar med mina första två veckor på Skyhill, och trots den korta tiden känner jag redan att detta har gett mig otroligt mycket! 
Jag har blivit välkomnad med öppna armar och har fått vara med på en massa spännande saker. Har fått testa på allt från uppgifter som en kontrollansvarig skulle göra till det en arbetsledare eller besiktningsman tar sig an.

Min resa till Skyhill började redan under min första termin på Hermods Byggnadsingenjör ROT där jag träffade Markus och Kalle på en arbetsmarknadsdag. Jag visste direkt att jag ville göra min praktik här. Skyhill verkade perfekt med massor av intressanta projekt och en bred inriktning inom bygg och samhällsbyggnad.
Det var inte helt lätt att få en praktikplats på Skyhill då företaget får cirka 100 - 150 ansökningar per tillgänglig praktikplats. Efter flera möten - och kanske lite väl ihärdigt nätverkande - med Markus, vår VD, fick jag äntligen chansen att visa vad jag går för. Och här är jag nu!

Jag hade verkligen rätt om min första känsla på arbetsmarknadsdagen – Skyhill är ett väldigt spännande företag med superkunniga och jordnära medarbetare som verkligen brinner för sitt arbete. Jag ser fram emot att fortsätta min resa här och är så tacksam för möjligheten att växa och lära på en plats som Skyhill.
Stort tack för att ni välkomnade mig!


Hälsar

Kinga Sidor
Projekt- och Byggledning (LIA)

No items found.
Föregående inlägg
Inget föregående inlägg
Nästa inlägg
Inget nästa inlägg