Skyhills blogg
2024-02-16

Ny på jobbet!

Nina Uddén
Nina Uddén
Kundansvarig
Ny på jobbet!

Nina Uddén heter jag och är ny på Skyhill i rollen som kundansvarig.

De senaste tio åren har jag jobbat på Huddinge kommun som koordinator för näringslivsfrämjande insatser och innan dess har jag jobbat i privata näringslivet och även drivit eget bolag en period.

Under åren på kommunen gjorde jag många företagsbesök, bland annat på Skyhill och tänkte – här vill jag jobba!

Och man ska akta sig för vad man önskar, har man bara lite tålamod, så kan önskan slå in!  

Nu har jag snart gjort min första vecka, hunnit träffa alla anställda, kontorshundarna och en del kunder och alla är så välkomnande!

Det många inte vet är att nästan alla som jobbar här, utöver sina uppdrag som arkitekter eller byggprojektledare, även håller utbildningar på bland annat YH skolor och utbildningsinstitut.

Känner du någon som utbildar sig till anläggningsingenjör, bygglovshandläggare eller byggnadsingenjör så är chansen stor att en av Skyhills kompetenta killar är lärare.

Just det området kommer jag att jobba mycket med och det är mycket nytt jag ska lära mig, men oj så roligt det ska bli när jag väl är varm i kläderna!

Sedan är det inte dumt att kontoret ligger i Kungens Kurva, för här är utvecklingen stor och området kommer inte att se ut som det gör nu om bara ett par år och den utvecklingen kan vi följa från vårt kontorsfönster!

Jag kommer mest troligt att utvecklas lite snabbare än området och snart kunna allt om YH poäng, kursinnehåll, takbesiktningar och hur man bäst dränerar ett hus!

Snart kan jag med andra ord mycket mer om byggbranschen som helhet och det är jag glad över att få möjligheten att göra!

Trevlig helg!

Nina Uddén
Kundansvarig

No items found.
Föregående inlägg
Inget föregående inlägg
Nästa inlägg
Inget nästa inlägg