Skyhills blogg
2022-09-23

Ny på Skyhill

Johan Bjärnström
Johan Bjärnström
Arkitekt MSA
Ny på Skyhill

Hej!

Johan Bjärnström heter jag och är ny arkitekt på Skyhill. Jag kommer nu senast från en lång föräldraledighet med min dotter, det har varit en tid jag värdesatt otroligt mycket och är glad över att ha haft men efter en lång ”ledighet” är jag också riktigt peppad på att dra i gång och jobba igen.

När jag sökte mig till en ny arbetsplats hade jag två krav, det ena att jag ville hamna hos en arbetsgivare som verkligen bryr sig om sin personal och det andra att jag vill fortsätta att utvecklas i min roll som arkitekt.

Specifikt vill jag fortsätta bredda min tekniska kunskap och lära mig mer om processen att realisera ett projekt, med andra ord projektledning.
Så med det sagt så känner jag att jag verkligen hamnat precis där jag ville!

Från dag ett fick jag komma in som handläggande arkitekt i ett projekt där vi utför en stor hyresgästanpassning åt en kund i gallerian. Det är ett väl genomritat projekt där i princip varenda yta är platsbyggd och där vi på Skyhill både är projektledare åt fastighetsägare och arkitekt åt byggnadsentreprenören – kul!

Jag är väldigt glad över att få komma in till ett så trevligt gäng och ser fram emot att lära känna alla mina nya kollegor och beställare närmare.

Vänligen,

Johan Bjärnström
Arkitekt MSA

No items found.
Föregående inlägg
Inget föregående inlägg
Nästa inlägg
Inget nästa inlägg