Skyhills blogg
2020-04-17

Relationer på arbetsplatsen och Lilys Burger

Kaweh Danishmand
Kaweh Danishmand
Projektledare, Byggledare & Kontrollansvarig Kategori N
Relationer på arbetsplatsen och Lilys Burger

Ibland funderar jag på vad det är som gör att vi på Skyhill trivs så bra med varandra. Vi har en god stämning som man känner av direkt när man stiger in på kontoret.

Jag tror att grunden ligger i vår värdegrund som kan beskrivas med 12 betydelsefulla ord; Ärliga, Jämställdhet, Kommunikation, Professionella, Respekt, Samarbete, Ansvar, Vänlighet, Ödmjuka, Långsiktiga, Tacksamma och sist med inte minst, Hjälpsamma.

Utöver värdegrunden tror jag även att en av de bidragande orsaker till den goda stämningen är att vi hela tiden arbetar med att stärka relationen till varandra.

Vi tror på en stark relation som alla mår bra av och är nöjda med. En stark relation bygger på tillit och tillit kan uppnås på många sätt. Vad vi än gör så har vi alltid våra värdegrunder i bakhuvudet.

En sak vi brukar göra på kontoret för att stärka relationen är att hitta på olika aktiviteter där alla kan vara delaktiga. Ibland kan vi äta något gott och ha spelaktiviteter på kontoret, och ibland kan vi gå ut på AW, precis som vi ska göra nu på fredag.

Denna gång har min kollega Felix har varit ansvarig för aktiviteten. Han har planerat en AW på Lilys Burger som ligger på söder. Då många av oss på kontoret älskar hamburgare och det ofta tjafsas om vart Sveriges bästa burgare serveras är det alltid lika kul att prova ett nytt burgarställe.

Trevlig helg!

Kaweh Danishmand
Projekt- och byggledare

No items found.
Föregående inlägg
Inget föregående inlägg
Nästa inlägg
Inget nästa inlägg