Skyhills blogg
2018-05-31

Tack för mig!

Tack för mig!

Efter många år på Skyhill så har jag valt att gå vidare för att jobba med mitt största intresse, vilket är värdeinvestering. Jag har haft ett stort intresse för värdeinvestering under flera års tid och under min MBA-utbildning på Handelshögskolan så kom jag slutligen fram till att det är värdeinvestering jag vill syssla med på heltid.  Bilden till detta blogginlägg är på mina förebilder, Charlie Munger och Warren Buffett, de har varit min största inspirationskälla till att följa min dröm.

Jag är väldigt glad över att få chansen att få arbeta med det jag har drömt om länge samtidigt som det också är tråkigt att avsluta mitt arbete som VD på Skyhill AB.

Markus Forsström tar över som VD efter mig.  Markus har ett stort driv och ett stort engagemang för företagande, vara ledare och fortsatt lärande.  Jag lämnar med varm hand över stafettpinnen till Markus som med hjälp av alla våra medarbetare får leda Skyhills utveckling i framtiden.  Jag är mycket tacksam för alla medarbetare på Skyhill som bidrar till vår framgång, varje dag, med hårt arbete för att göra våra kunder nöjda. Det är våra medarbetares arbete ute hos våra kunder som är den viktigaste aspekten för företagets framgång.

Jag kommer att vara kvar som delägare i företaget och kommer med spänning att följa företagets utveckling från sidlinjen.

Tack.

Johan Högberg

Partner

No items found.
No items found.
Föregående inlägg
Inget föregående inlägg
Nästa inlägg
Inget nästa inlägg