Skyhills blogg
2018-09-21

Tack Stella, Ami och Johan

Magnus Jansson
Magnus Jansson
Projektchef, Kontrollansvarig Kategori K, Certifierad Tillgänglighetssakkunnig & Arkitekt MSA
Tack Stella, Ami och Johan

Först hade jag tänkt att skriva något om ett skepp som lämnar hamn. Väldigt melankoliskt och känslofyllt. Men sen tänkte jag att del blir en väl underlig liknelse. Att ge sig iväg på nya, spännande utmaningar och äventyr i sin karriär kan ju inte liknas vid en rostig bulktanker som trött skramlar iväg i ett moln av avgaser.

Min nästa tanke var att finna några fina och tänkvärda citat från kloka personer att hänga upp det hela på. Allt för att verka mer beläst och smartare än vad jag egentligen är. Igen så blev resultatet bedrövligt. Fyllt av floskler och högtravande plattityder.

Roliga minnen då? Jo, det finns ju sådana så att det räcker och blir över. Men ni vet hur det är. Det är nästan omöjligt att på ett bra sätt återberätta en galen situation. Stunder då man trött, stressad och med sju koppar kaffe i blodet vikt sig i skrattkramper över skrivbordet. Sen kan det ju kännas för oseriöst också. Det jag skriver nu ska ju verkligen betyda något.

Så, det får helt enkelt bli såhär…

Stella, Ami och Johan

Tack för alla år som ni har jobbat här!
Ni har utfört ett fantastiskt arbete, hjälpt oss att bli ett bättre företag och varit de finaste kollegor man kan önska sig.

Vi önskar er all lycka och välgång!

Magnus Jansson
Projektchef/Arkitekt MSA

No items found.
No items found.
Föregående inlägg
Inget föregående inlägg
Nästa inlägg
Inget nästa inlägg