Skyhills blogg
2023-04-05

Tillbaka efter föräldraledighet

Albin Östman
Albin Östman
Projektledare, Byggledare & Kontrollansvarig Kategori N
Tillbaka efter föräldraledighet

Det var ett tag sedan jag skrev ett blogginlägg och det har hänt mycket sedan dess. Det har hänt mycket spännande i mina projekt men det som tar priset är ändå att jag har blivit pappa.

Den 14:e februari (ja på Alla Hjärtans dag 😊) fick jag och min sambo världens sötaste dotter! Det är såklart en total omställning i vardagen och livet kommer aldrig att bli som det var innan, det kommer bara att bli bättre.

Jag valde att ta lite extra ledighet i samband med det nya tillskottet, utöver de 10 dagar som man som pappa ”får på köpet”. Ett beslut som jag så här i efterhand är extremt glad över att jag tog. Jag har kunnat koppla bort jobbhjärnan helt och hållet i sex veckor, och bara fokuserat på att umgås med och att lära känna vår nya familjemedlem, vilket har varit en ynnest. Jag är så tacksam över mina kollegor som ställde upp och täckte upp för mig i mina projekt under tiden jag varit borta. Det är givetvis en utmaning att få till den perfekta överlämningen till kollegorna när man inte vet exakt när ”storken kommer”, men i detta fall vill jag ändå anse att vi lyckades väldigt bra.

Nu är jag tillbaka på jobbet efter min ledighet och har återigen tagit över i mina projekt vilket känns superkul. Det har varit lite som att komma tillbaka från en längre sommarsemester; det tar några dagar för hjärnan att filtrera och prioritera allt som dykt upp i mailkorgen under dessa veckor. Men nu när första veckan (och lite till) är avklarad är det full fart som vanligt igen!

Albin Östman
Projektledare, Byggledare & Kontrollansvarig Kategori N

No items found.
Föregående inlägg
Inget föregående inlägg
Nästa inlägg
Inget nästa inlägg