Skyhills blogg
2020-04-02

Udda tider

Udda tider

Vi befinner oss i udda tider där ovissheten hänger över oss som en blöt filt.

Jag tycker det är intressant att följa utvecklingen som sker när nya krav ställs på vår vardag. Vårt användande av alternativa arbetsverktyg som de olika mötesprogrammen har verkligen ökat och visat sig vara väldigt effektiva, både för genomförande av möten samt funktioner som skärmdelning och styrning av varandras datorer på distans.

Projekteringsverktygen också att arbeta med på distans. 3d-modellering kan utföras samtidigt av olika discipliner och granskning samt ritningsrelaterade frågor kan tas upp och upptäckas i realtid. Detta gör att vi trots de komplikationerna vi står inför kan samarbeta och utföra arbetet på ett effektivt vis, vilket är bra både för ekonomi och miljö då vi inte fysiskt behöver åka till varandra.

Som med allt finns det ett före och ett efter. Förr eller senare tror jag att det mesta kommer att återgå till det normala även om det kan vara svårt att tro idag. Det vi ska ta med oss och fortsätta med är såklart de effektiva arbetsmetoderna samt alla övriga lärdomar vi får till oss under resan. Resterande lämnar vi till historieböckerna.

Viktigast av allt i tider som dessa är vi tar ansvar och värnar om varandra.

Felix Nilsson
Projekt- och byggledare/Kontrollansvarig (N)

No items found.
Föregående inlägg
Inget föregående inlägg
Nästa inlägg
Inget nästa inlägg