Skyhills blogg
2023-10-06

Utbildning för byggnadsingenjörer

Christer Törnros
Christer Törnros
Gruppchef projekt- och byggledning, Besiktningsman
Utbildning för byggnadsingenjörer

Sedan starten 1999 har vi på Skyhill hjälpt fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, offentliga beställare, entreprenörer och privatpersoner att komma i mål med ombyggnationer, nyproduktioner, hyresgästanpassningar och tillbyggnader. Utöver traditionell byggkonsultverksamhet (dvs. hjälpa våra kunder i diverse byggprojekt i olika specialistroller) så är vi också verksamma som utbildare och föreläsare på YH-skolor och andra utbildningsinstitut för kurser inom bygg och arkitektur.

Att föreläsa och utbilda framtida branschkollegor är relativt nytt för mig men något som jag tycker är fantastiskt roligt. De senaste fem veckorna har jag, på halvtid, har jag haft förmånen att föreläsa i ämnet ”Bygg- och anläggningsprocessen” för eleverna i Klass ”Byggnadsingenjör 5” på Newton Kompetensutveckling.

Jag vill ta tillfället i akt och önska eleverna lycka till på det skriftliga provet och resten av er utbildning. Och även tacka för ert engagemang! Jag vill också tacka personalen på skolan som tagit emot mig på bästa sätt.

Hälsningar

Christer Törnros
Gruppchef projekt- och byggledning /certifierad entreprenadbesiktningsman

No items found.
Föregående inlägg
Inget föregående inlägg
Nästa inlägg
Inget nästa inlägg