Skyhills blogg
2023-02-17

Vad utmärker oss?

Pia Klarke
Pia Klarke
Kundansvarig
Vad utmärker oss?

Förra veckan fick jag en annorlunda fråga från en kund. Han bad mig berätta om våra styrkor och vad som utmärker oss.
Jag blev genuint glad över frågan!

Det enkla och korta svaret är sjusärdeles kompetenta kollegor! Jag förstår att det kan uppfattas som drygt att säga så, men låt mig utveckla det en aning.

Det är nämligen så här; på Skyhill har vi satsat på bred och djup kompetens. De flesta av mina kollegor verkar inom olika roller. T.ex. är vissa arkitekter även tillgänglighetssakkunniga, flera av våra besiktningsmän är även bygg- och projektledare eller kontrollansvariga.
De är vana att se helheten, se det från olika perspektiv och de har lång erfarenhet från både stora och små projekt. Ena dagen håller de i ett byggmöte där ett nytt shoppingcenter tar form, andra dagen besiktigar de ett villatak åt en privatperson.
Ibland tar vi hand om projekt från början till slut; ibland hjälper vi till med enstaka faser. Inget uppdrag är det andra likt!

Huvudsaken är att kunden alltid är i fokus. Varje uppdrag – stort som litet – ser vi som ett förtroende och det är vi rädda om.
Vi är ödmjuka inför att ”ingen kan allt om allt”, men hos oss finns det alltid någon man kan fråga. Ett kriterium för att jobba hos oss är att man är snäll och hjälpsam vilket innebär att vi delar kunskap, resonerar, bollar, lär av varandra. Prestigelöst och så självklart. I slutändan blir alla snäppet bättre och det tjänar både vi och våra kunder på!

Något annat som utmärker oss lite extra (som Markus berättat om i tidigare inlägg) är att vi utbildar på YH-skolor och utbildningsinstitut. Det är en kittlande tanke; vi utbildar faktiskt morgondagens branschkollegor!

Slutligen har vi en viktig ingrediens; vi älskar variation och att hålla många bollar i luften. Det gör att vi trivs och tycker det är roligt att jobba!

Trevlig helg!

Pia Klarke
Kundansvarig

No items found.
No items found.
Föregående inlägg
Inget föregående inlägg
Nästa inlägg
Inget nästa inlägg