Skyhills blogg
2020-06-17

Variation i arbetet

Albin Östman
Albin Östman
Projektledare, Byggledare & Kontrollansvarig Kategori N
Variation i arbetet

En av de största fördelarna enligt mig med att arbeta på ett företag som Skyhill, där vi är cirka femton anställda, är att man jämfört med stora bolag inte på samma sätt blir låst till en särskild typ av arbetsuppgift.

På Skyhill har jag fått möjlighet att arbeta med en mängd olika arbetsuppgifter. Alltifrån klassiska projekt- och byggledningsuppgifter till att biträda besiktningsmännen vid besiktningar, göra platsbesök med våra kontrollansvariga samt projektering av diverse olika handlingar tillsammans med våra arkitekter, med mera. Listan på olika arbetsuppgifter kan verkligen göras lång.

Om man som mig tycker om variation i arbetet är detta perfekt, det blir verkligen aldrig långtråkigt. Den stora variationen av arbetsuppgifter ger även mig möjligheten att lära mig branschen på en bred front och hjälper mig att förstå hela processen från idé till färdigt byggnadsverk, vilket jag tror att jag kommer ha en otrolig nytta av i min framtida karriär.

För att återkoppla till mitt senaste blogginlägg om att vara ny på jobbet, så känner jag mig fortfarande väldigt taggad på framtiden.

Med det vill jag önska er alla en trevlig midsommar och semester!

Albin Östman
Projekt- och byggledare

No items found.
No items found.
Föregående inlägg
Inget föregående inlägg
Nästa inlägg
Inget nästa inlägg