Skyhills blogg
2020-10-07

Ynnesten att få lära mig nya saker

Frank Sollier
Frank Sollier
Kontrollansvarig Kategori K & Besiktningsman
Ynnesten att få lära mig nya saker

Varför får jag för mig att jag vill bygga om en bil totalt, när det finns jättefina och utmärkta bilar att köpa, nya eller begagnade? Jag som aldrig gjort detta förut!

Kanske är det för att jag vill prova om jag går i land med projektet.

Kanske är det för att jag har en vision om att åka på semester tillsammans med min käresta i en gammal hederlig klassisk Volvo – med skönare säten, bättre bromsar, förbättrad väghållning och bättre prestanda på motorn.

En sak är säker, det kommer att bli många problem på vägen att lösa.

Ååh, lösa problem som är så kul, särskilt i den stunden då man kommer på hur man ska bete sig för att det ska bli som man vill. Det är nog också en av anledningarna till att ge sig på detta projekt.

Jag kommer att få rådfråga många kunniga (och okunniga personer) – väga dessa råd noga på guldvåg eftersom att bygga fel kommer rendera massor av extra arbete och kostnader samt i värsta fall en trafikfarlig lösning. Många olika leverantörer av allt ifrån bildelar, verktyg, olika typer av material som kan komma att ingå i bygget kommer att bli utfrågade av mig avseende deras produkters egenskaper och priser.

Ännu en av anledningarna till att jag ger mig på ett sådant här äventyr är att jag får kontakt med olika människor med många olika kunskaper och erfarenheter.

Den främsta anledningen för mig är dock att jag får möjligheten att lära mig så himla mycket när jag ger mig på någonting nytt. Det är ju faktiskt det ja lever för – att få ynnesten att lära mig nya saker både på fritiden och på jobbet.

I mitt jobb på Skyhill får jag chansen att lära mig nytt och dela med mig av mina vunna kunskaper hela tiden. Jag ges möjligheten att utföra stimulerande och krävande arbetsuppgifter, så att jag hela tiden utvecklas.

Är det inte det hela mänsklighetens utveckling bygger på?

Med tillönskan om härliga, lärorika dagar

Frank M Sollier
Kontrollansvarig (K) och Besiktningsman

No items found.
Föregående inlägg
Inget föregående inlägg
Nästa inlägg
Inget nästa inlägg