På kontoret pratar vi ofta om att vi borde anlita en fotograf i samband med projektavslut för att få proffsiga bilder att ha som minne. Vanligtvis blir detta aldrig av utan vi stressar bara vidare till nästa projekt.

I samband med färdigställandet av Cykelskogens förskola i Nynäshamns kommun beslutade sig dock min kloka kollega Magnus Jansson för att agera. Detta resulterade i en trevlig fotobok med bilder både från produktionen men även bilder tagna efter färdigt projekt där vi fick hjälp av proffsiga fotografen Liza Simonsson.

Cykelskogen är den första nya förskolan i Nynäshamn på flera decennier och det har varit väldigt kul att få rapporter om en nöjd verksamhet med glada barn. Tack till alla inblandade för ett lyckat projekt, speciellt till vår beställare Nynäshamns kommun med Nameer Al-Obaidi i spetsen.

Hälsningar

Markus Forsström
VD

Länk till fotobok:

https://www.onskefoto.se/se-online-fotobok/613ecf75-03cf-4591-bf42-c80569ebfa33&utm_campaign=crm_sml_eml_t34404&utm_medium=e-mail&utm_source=service-mail&crm_segment=all&utm_content=?id=